ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Υποψήφιοι δήμαρχοι Ελευσίνας: Ονόματα και παρασκήνιο…

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στις τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και στην περιοχή μας.

Απο τη στιγμή που οι εκλογές διεξάγονται τον ερχόμενο Μάιο, πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος ωστε οι υποψήφιοι να οργανώσουν καταλλήλως τον προεκλογικό τους αγώνα.

Τι συμβαίνει στον Δήμο Ελευσίνας;

Ανάμεσα στα άλλα,ο επόμενος δήμαρχος Ελευσίνας θα είναι και δήμαρχος της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρη υποψηφιότητα είναι του νυν δημάρχου κου Γεωργίου Τσουκαλά. Ερωτηματικά πλανώνταν μέχρι πρόσφατα γύρω την υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου κου Αθανάσιου Μαυρογιάννη. Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το «Θ» μαζί του,ο ίδιος επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του.

Σίγουρη και η υποψηφιότητα του Αργύρη Οικονόμου

Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για σίγουρη υποψηφιότητα του κου Αργύρη Οικονόμου ο οποίος αναμένεται να συσπειρώσει πολλά άτομα ακόμα απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Ακούγεται επίσης το όνομα του κου Νίκου Τσίτσου, ενώ δεν λείπει απο συζητήσεις κύκλων της Ελευσίνας και η υποψηφιότητα του κου Γιώργου Ηλιόπουλου. Σημειώνουμε πως εδώ και μεγάλο διάστημα έχει θέσει δημόσια την πρόθεσή του για υποψηφιότητα και ο κος Νίκος Ψούνης.

  • Σίγουρα θα υπάρξει αυτόνομη υποψηφιότητα με στήριξη του ΚΚΕ.
  • Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν κι άλλες υποψηφιότητες καθώς η αλλαγή του εκλογικού νόμου δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς υποψήφιους να έχουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις με τη δημιουργία συνεργασιών.

Στάση αναμονής για στήριξη υποψηφίου απο τη Νέα Δημοκρατία

Ασφαλείς πηγές κάνουν λόγο πως αν υπάρξουν περισσότερες απο μία υποψηφιότητα απ τον χώρο της ΝΔ, είναι σίγουρο πως το κόμμα θα επιλέξει να μην στηρίξει κάποιον υποψήφιο, αφήνοντας την τοπική κοινωνία να επιλέξει.

Αποκαλύψεις σχετικά με την στάση της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Ελευσίνας προμήνυε σημερινή ανάρτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λεωνίδα Γεωργόπουλου, μέσω της προσωπικής του σελίδας:

«Επειδή ακούγονται πολλά και διάφορα από κάποιους καλοθελητές, η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Ελευσίνας δεν θα απέχει από τις επερχόμενες δημοτικές (και όχι μόνο) εκλογές! Όλα στην ώρα τους… Πλησιάζει η ώρα των αποκαλύψεων…»


Ε. Λιάκος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ