ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος με την "Πρώτη Πόλη" ο Κλέαρχος Τζαφέρης

Νέα έκπληξη από τον συνδυασμό του Βασίλη Τόλη, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα η υποψηφιότητα του Κλέαρχου Τζαφέρη.
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η υποψηφιότητα αυτή αναμένεται να δημιουργήσει άλλη δυναμική, καθώς η πολύχρονη εμπειρία του, για 28 χρόνια είναι δημοτικός σύμβουλος εκ των οποίων τα 15 βρίσκεται στη θέση αντιδημάρχου, αποδεικνύει την προσφορά του αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του οι δημότες της Ελευσίνας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας επιβεβαίωσε την είδηση για την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό  ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ και υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τόλη.

 «Οι συζητήσεις με φίλους, δημότες της Ελευσίνας και Μαγούλας , με συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ που συμμετέχουμε στο δημοτικό συμβούλιο (Ντάφλο Χρηστο  Νικολακάκη Γιώργο,  Παντελίδη Μελέτη, Παπαγιάνναρο Ηρακλή, Ρεντούμη Βαρβάρα), οι δυναμικές παρεμβάσεις   του Βασίλη Τόλη τα τελευταία χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, τα νέα και πολύ άξια άτομα που ανακοινώθηκαν στο ψηφοδέλτιο και η επιτακτική ανάγκη για μια νέα δημοτική  αρχή στην πόλη, είναι οι παράγοντες  που προέτρεψαν και αποφάσισα να είμαι πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
 Επίσης η παρουσία των συναδέλφων Μαρίας Αντωνάρα και Έφης Κουράση- Σκουρή και ίσως και άλλων συναδέλφων, οι οποίοι εγκατέλειψαν την δημοτική αρχή λόγω ανικανότητας του σημερινού δημάρχου και της ανυπαρξίας  έργου. Αυτοί οι συνάδελφοι  επιλέγουν τον  Βασίλη Τόλη  ως τον ιδανικό  για δήμαρχο της πόλης (κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν αυτοί).
Επίσης, δεν μπορώ να προσπεράσω την υποχρέωση, προς τους δημότες και δημότισσες  που με εμπιστεύονται αυτά τα χρόνια, να αγωνιστώ για μια καλύτερη πόλη. Αυτοί οι  επιπλέον λόγοι που  με ωθούν να μην λείψω από τον αγώνα  να αποκτήσει επιτέλους δήμαρχο και δημοτική αρχή η πόλη μας. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Τόλη’’ τόνισε ο κ. Τζαφέρης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!