ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρουζής: Είχα συναντήσεις με πρόσωπα από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis διευκρίνισε ότι οι συναντήσεις αυτές ήταν «αποκλειστικά για θέματα που αφορούσαν στο φάρμακο»

Γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση με αποκλειστικό, όμως, αντικείμενο των συναντήσεων αυτών θέματα που αφορούσαν στο φάρμακο, εξέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής. Η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis έρχεται μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα.

Μάλιστα, ο κ. Φρουζής στην δήλωσή του, την οποία απέστειλε στον Τύπο μέσω των δικηγόρων του Θεόδωρου Παναγόπουλου και Κωνσταντίνου Φαράντου, αναφέρει ότι επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής, για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες όπως επισημαίνει «ουδέν επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται»

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με συναντήσεις μου με πολιτικά πρόσωπα, δηλώνω τα ακόλουθα: Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση.

Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας. Αυτονόητο είναι ότι είμαι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ