ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΦΥΛΗ

Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά»

Φωτογραφίες και βίντεο από τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά» έδωσε στη δημοσιότητα η υποδιεύθυνση ασφάλειας Β.Α. Αττικής.

Τα θύματα ληστείας μπορούν έπειτα από ραντεβού να δουν τα κλοπιμαία και να εντοπίσουν τυχόν προσωπικά τους αντικείμενα. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες απεικονίζουν μεταξύ άλλων ρολόγια, αυτοκίνητα και δεσμίδες με χαρτονομίσματα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της αστυνομίας επεκτάθηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο σε τραπεζικές θυρίδες και σε σπίτια σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Οι δικαστικές αρχές αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες προχώρησαν και στο άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών καθώς εκεί εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν μέρος των κλοπιμαίων. Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές.

Το κύκλωμα των Ρομά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε διαρρήξει εκατοντάδες πολυτελή σπίτια την τελευταία 5ετία, με λεία μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ειρηνη
5 years ago

Εμένα που μου έκλεψαν χρηματα και έχω κάνει και καταγγελεία στο ΑΤ Ασπρόπυργου μπορως επίσης να περάσω και επίσης ο ένας από τις φώτο της μαφιας ρομα ζούσε κοντά στο σπίτι μου!

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ