ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Χαλυβουργία: Προσωρινή ανάκληση των ομαδικών απολύσεων

Ανακαλούνται προσωρινά οι ομαδικές απολύσεις και επαναφέρεται το καθεστώς διαθεσιμότητας των εργαζομένων στη Χαλυβουργία Ελλάδος. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της τριμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των εργαζομένων, του Υπουργείου Εργασίας και της εργοδοτικής πλευράς. Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας:

 

[quote style=’1′ cite=”]

Μετά και την σημερινή τριμερή συνάντηση εργαζομένων, εργοδοτικής πλευράς και Υπουργείου Εργασίας, κερδίθηκε μία πρώτη δύσκολη μάχη.   Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και θα είναι δύσκολος. Συμφωνήθηκε στην τριμερή συνάντηση η συνέχιση της διαβούλευσης για 20 ημέρες, μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων στην Χαλυβουργία Ελλάδος με τους ιθύνοντες της εν λόγω εταιρείας. Επίσης συμφωνήθηκε η ανάκληση των ομαδικών απολύσεων και η συνέχιση στο καθεστώς των διαθεσιμοτήτων που προϋπήρχε, για ένα ακόμα μήνα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, θα είναι μακρύς. Πιστεύουμε όμως ό,τι  εάν τον δώσουμε όλοι μαζί, μπορεί και να τον κερδίσουμε.-

Για την Διοίκηση

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                 ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

[/quote]

 

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του θέματος εδω: Το ζήτημα των διαθεσιμοτήτων στη Χαλυβουργική

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ