ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΧΑΛΥΨ: Εκστρατεία εθελοντισμού για τον καθαρισμό της Παραλίας Ασπροπύργου

Στο πλαίσιο των στόχων της εταιρίας για βιώσιμη ανάπτυξη, η ομάδα της Χάλυψ διοργάνωσε την ετήσια εκστρατεία εθελοντισμού για καθαρότερο περιβάλλον διαβίωσης. Φέτος ο στόχος ήταν η ακτή της Παραλίας Ασπροπύργου.

Οι εργαζόμενοι μαζί και οι υπεργολάβοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν τεράστιο αριθμό από πλαστικά κύπελλα, καλαμάκια και άλλους τύπους απορριφθέντων απορριμμάτων. Όλα τα συλλεγέντα απόβλητα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο κέντρο ανακύκλωσης του Ασπροπύργου προκειμένου να ταξινομηθούν σωστά.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αυτήν την δυνατή περιβαλλοντική ομάδα που απασχολείται κατά τη διάρκεια των δράσεων μας. Αυτό είναι κάτι που μας διδάσκει πώς να είμαστε πιο υπεύθυνοι – ακόμη και στο σπίτι, στέλνοντας ένα πολύτιμο μήνυμα στα παιδιά μας. Η διατήρηση της φύσης είναι αμοιβαία δουλειά και όχι μόνο μεμονωμένη δραστηριότητα.», σχολίασε ο Περιβαλλοντικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Ιωάννης Χάλας.

“Ως μέρος του παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή τσιμέντου, ο κύριος στόχος μας στην HeidelbergCement Group είναι να μην επιβάλλουμε κανόνες χωρίς κατανόηση, αλλά να εκπαιδεύουμε και να αναπτύσσουμε την ομάδα και τους υπεργολάβους μας, έτσι ώστε η περιβαλλοντική συντήρηση να μην είναι απλώς εργασία, αλλά προσωπική αποστολή.” , προσθέτει η κυρία Ivaila Vasileva, Διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης της HeidelbergCement Group.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ