ΤΟΠΙΚΑ

Για ψεύδη κατηγορεί τον Γ. Δρίκο ο Θ. Πανωλιάσκος

Στις 25 Μαΐου στα Βίλια όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του ο Θ. Πανωλιάσκος, ο Γ. Δρίκος είπε οτι είχε άψογη συνεργασία μαζί του. Ο κ. Πανωλιάσκος το διαψεύδει και απαντά οτι δεν έχει συναντήσει πιο αντιδημοκρατική αδιάφανη και αναξιόπιστη διοίκηση απο αυτή του Δρίκου. Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει πως η θητεία του Γ. Δρίκοι απενεργοποίησε όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς ενω χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του Δ.Σ. “φασιστικού τύπου”.

 

Ολόκληρη η επιστολή:

Αγαπητοί συνδημότες, Με αφορμή τα όσα είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Δρίκος στην προεκλογική του ομιλία στα Βίλια το βράδυ της Πέμπτης 22/5/2014, στην οποία ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι υπήρξε άψογη συνεργασία ανάμεσά μας, αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι: Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν έχω συναντήσει στην μέχρι τώρα πορεία μου πιο αντιδημοκρατική, αδιαφανή και αναξιόπιστη, διοίκηση από αυτή του κ. Δρίκου στην τετραετία που πέρασε. Αυτό έχει σχέση με όλες τις πτυχές της διοίκησής του, και όσον αφορά την οικονομική διαχείριση και όσον αφορά τις Δημοκρατικές διαδικασίες ( απενεργοποίηση όλων των Δημοκρατικών θεσμών και φασιστικού τύπου Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου) αλλά και όσον αφορά την εν γένει συμπεριφορά της Διοίκησης απέναντι στους μη δικούς του. Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι η πρωτιά του κ. Δρίκου στον πρώτο γύρο δεν αποτελεί κολυμπήθρα του Σιλωάμ και οι δημόσιες δεσμεύσεις του, ότι εφόσον εκλεγεί θα συνεργαστεί με όλους αποτελεί ένα ακόμα ρητορικό ψέμα. Θανάσης Πανωλιάσκος

 

ύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ