ΕΛΛΑΔΑ

Ψηφιακή εποχή για την ΕΛ.ΑΣ.

Τη νέα εποχή της Ελληνικής Αστυνομίας, και ειδικότερα την ψηφιακή και την ηλεκτρονική, ανέλυσε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με αφορμή την παρουσίαση του Κέντρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συνόρων & Μετανάστευσης (Κ.Ο.ΔΙ.Σ.ΜΕ.), που έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία στον 3ο όροφο του μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη, ο ρόλος του οποίου θεωρείται κομβικός για τον έλεγχο των συνόρων και των μεταναστευτικών ροών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο κ. Δένδιας εστίασε την ομιλία του όχι μόνο στο συγκεκριμένο κέντρο αλλά και στις ριζικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και σχηματίζουν, όπως σημείωσε, το νέο υπερσύγχρονο πρόσωπο του Σώματος.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η ψηφιακή εποχή της αστυνομίας παρέχει επί της ουσίας τη δυνατότητα «της μεταφοράς του αστυνομικού τμήματος στο περιπολικό» και μια σειρά άλλες δυνατότητες που μεταμορφώνουν την επιχειρησιακή δυνατότητα και τις άλλες λειτουργίες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ