ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Ψηφιακός εξοπλισμός ύψους 140 χιλιάδων ευρώ για τα σχολεία των Αχαρνών

Σε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 140 χιλιάδων ευρώ προς τις σχολικές επιτροπές προχωρά ο δήμος Αχαρνών μετά από πρόταση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, με σκοπό την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού κι άλλων υλικών για τις ανάγκες των μαθητών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω κορονοϊού.

Ο κ. Βρεττός, σε μια κίνηση ματ, έφερε ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης Δεκεμβρίου την έγκριση ποσού χιλιάδων ευρώ για τον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων με τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, προς διευκόλυνση των μαθητών τους. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι δύο σχολικές επιτροπές να μοιραστούν από 70 χιλιάδες ευρώ και να προχωρήσουν στην προμήθεια τάμπλετ που θα δοθούν σε μαθητές/τριες που τα έχουν ανάγκη.

“Αναγνωρίζοντας τις έκτακτες και επείγουσες ανάγκες που δημιούργησε ο κορονοϊός, προχωράμε στον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων με τις αναγκαίες για την τηλεκπαίδευση ψηφιακές συσκευές και όχι άλλων»τόνισε, μεταξύ άλλων, στην εισήγησή του ο κ. Βρεττός.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ