ΤΟΠΙΚΑ

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση ιατρείου Α’ βάθμιας περίθαλψης η Μαγούλα

giatroi_1809Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που εδώ και δεκαετίες απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Μαγούλας, είναι η έλλειψη ιατρείου για τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας των κατοίκων της. Αρκετές ομόφωνες αποφάσεις των κατά καιρούς Κοινοτικών ή Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και επιστολές Προέδρων Κοινότητας ή Δημάρχου, προς κάθε αρμόδιο φορέα δεν είχαν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θετική ανταπόκριση από μέρους των αρμοδίων για ίδρυση ιατρείου με τις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου και παιδιάτρου

Εντούτοις, κάτι φαίνεται να αλλάζει αυτή την περίοδο καθώς μετά από επίσκεψη εκπροσώπων του Δήμου Ελευσίνας , στην 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, όπου για μια ακόμη φορά έγινε όσο το δυνατόν καλύτερη αναφορά και περιγραφή του προβλήματος, διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση από μέρους των επικεφαλής αρμοδίων για την ίδρυση ιατρείου με τις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου και παιδιάτρου, ενώ συντάθηκε και απεστάλη αυθημερόν επιστολή του Δημάρχου για την ανάγκη της ίδρυσης του ιατρείου. Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας , με την υπ΄ αριθμ. 329/2014 απόφασή του, ομόφωνα αποφάσισε για την σκοπιμότητα της ίδρυσης και δημιουργίας ιατρείου στην Μαγούλα. Έτσι φαίνεται ότι ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, οδηγείται σιγά- σιγά προς την οριστική λύση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ