ΤΟΠΙΚΑ

∆υτική Αττική: Αγορανοµικοί έλεγχοι για αισχροκέρδεια

Εντατικότεροι οι έλεγχοι αυτές τις ηµέρες και των κλιµακίων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας ∆υτικής Αττικής, λόγω της απειλής εξάπλωσης του κορωνοϊού και των αντίστοιχων συνεπειών στην αγορά.

Συγκεκριµένα, κλιµάκια της ∆ιεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας ∆υτικής Αττικής πραγµατοποιούν καθηµερινά ελέγχους σε περιοχές της ∆υτικής Αττικής, σε καταστήµατα τροφίµων, σούπερ µάρκετ και φαρµακεία, ελέγχοντας τόσο τις τιµές για την αντιµετώπιση φαινοµένων αισχροκέρδειας, όσο και για την επάρκεια και την σωστή, µε µέτρο, διάθεση αντισηπτικών, µασκών και λοιπών ειδών.

Στόχος η προστασία των καταναλωτών σε αυτές τις κρίσιµες συνθήκες και η συµµόρφωση των καταστηµάτων, που σε µεγάλο βαθµό επιτυγχάνεται.

Υπενθυµίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχουν προχωρήσει στη λειτουργία του τετραψήφιου τηλεφωνικού κέντρου 1110 για τον κορωνοϊό, το οποίο θα λειτουργεί ως «οµπρέλα προστασίας» και ενηµέρωσης των πολιτών όλο το 24ωρο. Στο 1110 οι πολίτες µε µηδενική χρέωση, µπορούν να καταγγέλλουν φαινόµενα αισχροκέρδειας, να ζητούν βοήθεια και ενηµέρωση, όπως και να αναφέρουν περιπτώσεις µοναχικών πολιτών που θέλουν υποστήριξη.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ