Έκλεισε λόγω επικινδυνότητας, από κατολισθήσεις βράχων, ο δρόμος Αλεποχωρίου – Ψάθας.

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Έκλεισε λόγω επικινδυνότητας, από κατολισθήσεις βράχων, ο δρόμος Αλεποχωρίου – Ψάθας.

Έκλεισε χθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, η παραλιακή οδός που συνδέει το Αλεποχώρι με την Ψάθα, λόγω των συνεχών περιστατικών πτώσεων βράχων, τα οποία εγκυμονούν άμεσους και σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών και οχημάτων.

Η επικινδυνότητα στο τμήμα αυτό του δρόμου, λόγω παρατηρούμενων βραχοπτώσεων, διαπιστώθηκε και επισημάνθηκε τόσο από την αρμόδια Διεύθυνση Τροχαίας Δυτικής Αττικής όσο και από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπηρεσίες που με τα υπ’ αριθμ. πρωτ. 21231/23.10.2017 και 21277/23.10.2017 αντίστοιχα έγγραφά τους προς τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας ζήτησαν την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας μέχρι την εξεύρεση λύσης για την αντιμετώπιση του κινδύνου.

Κατόπιν των υποδείξεων των αρμόδιων Κρατικών Υπηρεσιών και έχοντας ως στόχο την απόλυτη προστασία της ζωής και της ακεραιότητας των πολιτών, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας αποφάσισε και ψήφισε ομόφωνα, με την υπ’ αριθμ. 198/2017 απόφασή του, την διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού που κρίνεται επικίνδυνο.

Παρά τα προβλήματα που αναγνωρίζεται από όλους ότι δημιουργούνται από την διακοπή της σύνδεσης της περιοχής της Ψάθας με αυτής του Αλεποχωρίου, είναι προφανές ότι τόσο στις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσο και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προτάσσεται όλων η ασφάλεια των διερχόμενων πεζών και οχημάτων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με προβλήματα που οφείλονται σε αστοχίες ή παραλείψεις άλλων και καλείται σήμερα να βρεί λύση σε ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να είχε επιλυθεί εδώ και πολύ καιρό. Η αποκατάσταση της σύνδεσης της Ψάθας με το Αλεποχώρι είναι άμεση προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου που θα εργασθεί με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει ώστε η Πολιτεία να λύσει άμεσα το πρόβλημα.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο