Αργύρης Οικονόμου: Να ανακληθεί η απόφαση δέσμευσης της ορθοπεδικής κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Αργύρης Οικονόμου: Να ανακληθεί η απόφαση δέσμευσης της ορθοπεδικής κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου

Την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης για δέσμευση της ορθοπεδικής κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου και μετατροπή της σε κλινική Covid- 19 , ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «αυτές οι αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται αιφνιδιαστικά, καθώς αφορούν το σύνολο της Δυτικής Αττικής».

Και σημείωσε ότι «η τοπική κοινωνία της Ελευσίνας, έχει βάλει πλάτη στην εθνική υπόθεση της καταπολέμησης της πανδημίας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε. Το Θριάσιο Νοσοκομείο οφείλει να λειτουργεί σε πλήρη ετοιμότητα, γιατί η βιομηχανική περιοχή μας απαιτεί ένα μάχιμο νοσοκομείο».

Σημειώνεται, πως η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Βουλευτές του Β2’ τομέα Δυτικής Αττικής, καθώς και στον Διοικητή της ΔΥΠΕ.

Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος θα επισκεφτεί από κοντά την Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για την εξέλιξη του αιτήματός του.

Μοιραστείτε το άρθρο