Ασπρόπυργος: Αναστέλλεται η γραμμή του ΟΑΣΑ «Γ16»

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Ασπρόπυργος: Αναστέλλεται η γραμμή του ΟΑΣΑ «Γ16»

«Από σήμερα (14/10) ο ΟΑΣΑ θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο μεγαλύτερης χρησιμότητας της λειτουργίας του και της διαλειτουργικότητας σε σχέση με τα έτερα μέσα μεταφοράς και γι΄αυτό θα ξεκινήσει την αλλαγή ή κατάργηση δρομολογίων ως τον Φεβρουάριο του 2020» αναφέρεται σε δελτίο τύπου του οργανισμού.

«Οι περισσότερες από τις γραμμές που καταργούνται ή «σπάνε» σε δύο λεωφορεία, παρουσιάζουν χαμηλή κίνηση και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους συμβαδίζουν με άλλες, πιο χρήσιμες γραμμές.»

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΑΣΑ η αναδιοργάνωση βασίζεται σε ενισχύσεις δρομολογίων, τροποποιήσεις – συγχωνεύσεις γραμμών και αναστολή λειτουργίας γραμμών

Όσον αφορά στην περιοχή μας, η γραμμή Γ 16 αναστέλλεται, με την γραμμή 866 να ενισχύεται. Συγκεκριμένα:

Η λειτουργία της γραμμής Γ16 αναστέλλεται, καθώς λειτουργεί παράλληλα η λεωφορειακή γραμμή 866 Ασπρόπυργος – Σταθμός Αγ. Μαρίνα μέχρι τον σταθμό Αγ. Μαρίνα.

Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή ενισχύεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και παράλληλα τροποποιείται σε ένα τμήμα της στο Χαϊδάρι, ώστε να υπάρχει ανταπόκριση και με τη λεωφορειακή γραμμή Α15 Σταθμός Λαρίσης – Δάσος.

Μοιραστείτε το άρθρο