Ασπρόπυργος: Σύλληψη 20χρονου για ρατσιστική βία

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Ασπρόπυργος: Σύλληψη 20χρονου για ρατσιστική βία

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, στον Ασπρόπυργο, ένας 20χρονος Έλληνας με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Έθνος, πρόκειται για πολύ σκληρό αθλητή του ΜΜΑ με εντυπωσιακά στατιστικά στους αγώνες που έχει δώσει και ο οποίος δεν θα δίσταζε να δώσει μάχη για να ξεφύγει. Πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς και τους είχε καταφέρει τραύματα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορία που έφτασε στους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ., ότι ο 20χρονος αθλητής κινείται σε καφέ στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, που εκτελούσαν την απογευματινή υπηρεσία στον Ασπρόπυργο, εντόπισαν το σημείο και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον νεαρό μαχητή και να του περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος του ανωτέρω είχε σχηματισθεί δικογραφία διότι όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα:

βραδινές ώρες της 10-10-2019 στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με ομάδα ατόμων και χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγής των παθόντων.
βραδινές ώρες της 15-11-2019, έξωθεν καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο