Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε 24χρονο που λήστευε οδηγούς φορτηγών και επιχειρήσεις

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε 24χρονο που λήστευε οδηγούς φορτηγών και επιχειρήσεις

Συνελήφθη ένας 24χρονος Ρομά μετά από αναζητήσεις στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Ο.Π.Κ.Ε., διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 24χρονος συμμετείχε σε σπείρα, τα μέλη της οποίας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος οδηγών φορτηγών οχημάτων από τους οποίους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα και σε βάρος εταιρειών από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κα άλλα αντικείμενα. Επίσης προέβαιναν σε διαρρήξεις-κλοπές από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά.

Ως μεταφορικό μέσο για τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεων χρησιμοποιούσαν Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Περάματος.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν 8 περιπτώσεις ληστειών σε εταιρείες και οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων και τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο