Διάλεξη την προσεχή Δευτέρα στον Ασπρόπυργο με Θέμα τη Θράκη

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Διάλεξη την προσεχή Δευτέρα στον Ασπρόπυργο με Θέμα τη Θράκη

Διάλεξη στον Ασπρόπυργο με θέμα “Η Θράκη στο Μεταίχμιο. Ο κομβικός ρόλος της ακριτικής Ελληνικής Περιφέρειας σε όσα δρομολογούνται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο”, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Εισηγητής του θέματος , ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας ,κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοικωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριος Καγιάς.

*Ο κ. Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος γεννήθηκε στον Πειραιά. Έχει αποφοιτήσει από την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή και έχει σπουδάσει Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει μεταπτυχιακά διπλώματα ειδίκευσης (MSc) στη Φυσική (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και στα Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος στον τομέα Διαχείρισης Κινδύνων σε μεγάλους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης ως επιστημονικός επιμελητής. Άρθρα του γύρω από την πολιτική, την οικονομία και τα εθνικά ζητήματα δημοσιεύονται τακτικά στις ιστοσελίδες real.gr, enikos.gr, και opinion24.gr. Η αρθρογραφία του είναι συγκεντρωμένη στο προσωπικό του ιστολόγιο enausis.blogspot.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο