Δωρεάν Rapid Tests στην Ελευσίνα το Σάββατο 8 Μαΐου

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Δωρεάν Rapid Tests στην Ελευσίνα το Σάββατο 8 Μαΐου

Δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα και Μαγούλα.

Δεδομένης και της επανεκκίνησης της εστίασης, οι έλεγχοι οφείλουν να είναι διαρκείς, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη διασπορά αλλά και να διασφαλιστεί η όσον το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση στην κανονικότητα.

Ετσι λοιπόν, την Παρασκευή 7 Μαΐου, από τις 10:00 έως και τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας, ενώ την Σάββατο 8 Μαΐου, από τις 10:00 έως και τις 15:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας.

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας και της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία.

Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033 και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Στον χώρο, όπου θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο