Δύο συλλήψεις στην Ελευσίνα για ληστείες με μαχαίρι και κλοπές από πεζούς

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Δύο συλλήψεις στην Ελευσίνα για ληστείες με μαχαίρι και κλοπές από πεζούς

Δυο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 30 ετών που κατηγορούνται για ληστείες και κλοπές συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) στην Ελευσίνα, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται Έλληνας συνεργός τους.

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τρία κινητά τηλέφωνα, μαχαίρι και διάφορα νομίσματα, καθώς και το όχημα το οποίο είχαν αφαιρέσει και χρησιμοποιήσει σε άλλη ληστεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, του Τ.Α. Ελευσίνας κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι συλληφθέντες το τελευταίο 2μηνο προέβαιναν από κοινού σε ληστείες με την απειλή μαχαιριού και κλοπές στις περιοχές της Νέας Περάμου, Ελευσίνας, Μαγούλας και Βούλας.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών (σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε καφενείο) και δύο κλοπών από πεζούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιραστείτε το άρθρο