Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως στο Λύκειο Μάνδρας

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως στο Λύκειο Μάνδρας

Το Γενικό Λύκειο Μάνδρας επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την επιστροφή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις αίθουσες.

Η κα Κεραμέως συνομίλησε για περισσότερο από μία ώρα με τους μαθητές και τους καθηγητές, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις και βέβαια στην επίκαιρη που αφορούσε τα ατομικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (self test).

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως στο Λύκειο ΜάνδραςΣτο περιθώριο της επίσκεψης η Υπουργός είχε συζήτηση με το Δήμαρχο κο Χρήστο Ε. Στάθη, ο οποίος την ευχαρίστησε που βρέθηκε σε ακόμη μία περίπτωση στο πλευρό των μαθητών της περιοχής και της εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή της σχολικής κοινότητας, έστω μόνο των Λυκείων, στο φυσικό της περιβάλλον.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου μαζί με τον κο Στάθη ακόμη βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σωτηρία Αργυρίου, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Σχολικών Κτιριακών Υποδομών και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μελέτιος Αδάμ.

Μοιραστείτε το άρθρο