Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας  από την Κυπριακή Εταιρεία Pambos Fellas & Associates Ltd.

Καρπούς απέφεραν, για ακόμη μία φορά, οι προσπάθειες του Δήμου Μάνδρας, να αναζητήσει ιδιώτες χορηγούς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής παραμένει η γρήγορη και άμεση αποκατάσταση των σχολείων που επλήγησαν ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να επιστρέψουν στους κανονικούς σχολικούς τους ρυθμούς. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος βρήκε έναν πολύτιμο και ουσιαστικό αρωγό στο πρόσωπο του Προέδρου της κυπριακής εταιρείας Pambos Fellas & Associates Ltd, κ. Χαράλαμπου Φελλά. Ο κ. Φελλάς με ευαισθησία και ανθρωπιά ανταποκρίθηκε στο αίτημα και ήδη έχει αναλάβει τις εργασίες επισκευής του 5ου Νηπιαγωγείου, δίνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα αλληλεγγύης, προσφοράς αλλά και αισιοδοξίας.

Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλων των δημοτών, προς την εταιρεία που στέκεται δίπλα μας τις δύσκολες αυτές ώρες, άμεσα και αποτελεσματικά με έργα και πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η ανάληψη της επισκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας αποτελεί για εμάς ένα έργο ύψιστης σπουδαιότητας καθώς δεν θα επουλώσει απλώς μία σοβαρή πληγή αλλά θα ξαναδώσει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας όχι μόνο στα παιδιά και τους γονείς τους αλλά σε όλους τους δημότες μας» δήλωσε η Δήμαρχος κ. Κριεκούκη.

Μοιραστείτε το άρθρο