Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 61 ετών

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 61 ετών

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 51 ετών.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία. Ηταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είχε γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 και υπήρξε συνιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο Θέμος Αναστασιάδης έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές στήλες («Μαύρη Τρύπα» της Ελευθεροτυπίας) και τα τηλεοπτικά τοκ σόου.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή: Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης -Σε ηλικία 61 ετών | iefimerida.gr

Μοιραστείτε το άρθρο