Παραδίδονται τον Μάρτιο οι πρώτες 40 εργατικές κατοικίες στην Παραλία Ελευσίνας

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Παραδίδονται τον Μάρτιο οι πρώτες 40 εργατικές κατοικίες στην Παραλία Ελευσίνας

Ένα θέμα που εκκρεμούσε από το 2011 και τώρα πλέον τελειώνει, έθεσε επί τάπητος ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, στον Διευθυντή Τεχνικών Έργων του ΟΑΕΔ κ. Καρβούνη, κατά την επίσκεψη του δεύτερου στην Ελευσίνα, παρουσία των Αντιδημάρχων Λ. Παππα και Θ. Μαυρογιάννη.

Της αυτοψίας, είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη, και τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Θ. Μαυρογιάννη και Λ. Παππά.

Ήδη, έχει δρομολογηθεί οι πρώτες 40 Εργατικές Κατοικίες στην Παραλία Ελευσίνας, να παραδοθούν τον Μάρτιο, ενώ υπάρχει πλέον σαφής δέσμευση σύντομα να παραδοθούν και οι υπόλοιπες στους δικαιούχους.

Για το ζήτημα ο Δήμαρχος, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε σχετικά: «Η συνάντησή μας με τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ και η σύσκεψη εργασίας που είχε προηγηθεί με τον Διοικητή, είναι η απόδειξη ότι όπου υπάρχει πολιτική βούληση υπάρχει και τρόπος.

Από την πρώτη ημέρα που ζητήσαμε την στήριξη των συμπολιτών μας, δεσμευτήκαμε ότι το ζήτημα των Εργατικών Κατοικιών θα είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες. Έτσι, όλο αυτό το διάστημα πιέσαμε όσο μπορούσαμε, απευθυνθήκαμε στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και στον ΟΑΕΔ προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Και αυτό έγινε. Οι 40 πρώτες κατοικίες παραδίδονται τον Μάρτιο και σύντομα και οι υπόλοιπες».

Σημειώνεται, ότι ήδη ο Δήμος προχωρά και σε δενδροφυτεύσεις στους περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου το έργο να αποδοθεί άρτιο στους συμπολίτες μας.

Μοιραστείτε το άρθρο