Πορεία εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας: «Δεν πάει άλλο. Η κοροϊδία ήταν μέχρι εδώ» (video)

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Πορεία εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας: «Δεν πάει άλλο. Η κοροϊδία ήταν μέχρι εδώ» (video)

Μας χρωστάνε δεκατρία εκατομμύρια και αυτή τη στιγμή μέσα στο ναυπηγείο έχουμε εβδομήντα άτομα που δεν πληρώνονται», δήλωσε ο προεδρος εργαζομένων ναυπηγείων Ελευσίνας

Στην Ηρώδου Αττικού βρίσκονται αυτή την ώρα περίπου πενήντα εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Ελευσίνας, ενώ νωρίτερα βρέθηκαν συμβολικά στο υπουργείο Οικονομικών δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν από τους δρόμους αν δεν δοθεί οριστική λύση για το ναυπηγείο.

«Δεν πάει άλλο. Η κοροϊδία ήταν μέχρι εδώ. Πρέπει να δοθεί οριστική λύση για το ναυπηγείο. Είμαστε απλήρωτοι με δεδουλευμένα συναδέλφων. Μας χρωστάνε δεκατρία εκατομμύρια και αυτή τη στιγμή μέσα στο ναυπηγείο έχουμε εβδομήντα άτομα που δεν πληρώνονται είναι εκτός του προγράμματος του πολεμικού ναυτικού. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να κάνει αυτό που έχει δεσμευτεί να δώσει οριστική λύση», δήλωσε ο προεδρος εργαζομένων ναυπηγείων Ελευσίνας, Κυριαζοπουλος Αριστοτελης.

Οι περίπου πενήντα διαμαρτυρόμενοι δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στην Ηρωδου Αττικού και ζητούν συνάντηση με τον κ. Φλαμπουράρη.

Μοιραστείτε το άρθρο