«Συζητάμε & Συνεργαζόμαστε για το Θριάσιο» – δράση δικτύωσης για τη δημιουργία τοπικών συμμαχιών

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουμε τα πιθανά πεδία συνεργασίας και να εργαστούμε πάνω στο πλαίσιο τοπικής συνεργασίας που προτείνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θριασία»

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 3΄

topsa thriasiaΠροκειμένου να επιτευχθεί η δικτύωση και συνεργασία της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θριασία – Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην Απασχόληση» με φορείς της περιοχής του Θριασίου η ΑΜΚΕ «Αθηνά» και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου διεξάγουν κύκλο συναντήσεων με τίτλο: «Συζητάμε & Συνεργαζόμαστε για το Θριάσιο». Στον κύκλο συζητήσεων καλούνται να συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις, επαγγελματικές οργανώσεις και εργοδοτικοί φορείς, φορείς και υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης, οργανισμούς προώθησης της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς που υλοποιούν άλλα προγράμματα και λοιποί φορείς προκειμένου να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε, να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε με στόχο μας την ενίσχυση της αγοράς εργασίας του Θριασίου και φυσικά την ενδυνάμωση του τοπικού κοινωνικού ιστού. Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θριασία» ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο. Μέσα από την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών τομέων και των παραγωγικών τάξεων, καθώς και μελών της πολιτικής ηγεσίας και κοινωνικών φορέων του Θριασίου Πεδίου εξετάσαμε τη συνεισφορά του Τοπικού Σχεδίου Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την προώθηση στην απασχόληση γυναικών επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο», καθώς και η αποτύπωση της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά εργασίας της περιοχής την τρέχουσα περίοδο μέσα από την εμπειρία των τοπικών φορέων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουμε τα πιθανά πεδία συνεργασίας και να εργαστούμε πάνω στο πλαίσιο τοπικής συνεργασίας που προτείνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θριασία». Οι συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

17.09.2014, 17:30 Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, Αίθουσα Δημήτριος Καλλιέρης (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος)

18.09.2014, 17:30 Αίθουσα εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Παγκάλου & Κίμωνος 11,Ελευσίνα)

19.09.2014, 17:30 Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων “Ο Θέογνις” (28ης Οκτωβρίου 62, Μέγαρα)

Πάρε μέρος και εσύ στην προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου στην περιοχή του Θριασίου με πυλώνα την τοπική ανάπτυξη και επιμέρους άξονες… · την προώθηση στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων του Τοπικού Σχεδίου Δράσης · τη γένεση επαγγελματικών συνεργασιών · την σκιαγράφηση των αναγκών και των δυνατοτήτων της τοπικής αγοράς εργασίας · την τόνωση της τοπικής αγοράς εργασίας · τη δημιουργία ενός βιώσιμου και δυναμικού τοπικού δικτύου συνεργασίας Πληροφορίες στα ακόλουθα στοιχεία: Α.Σ. «ΘΡΙΑΣΊΑ»,Τηλ: 210 8668365 Ωράριο επικοινωνίας: 10:00-14:00 Email: info@topsa-thriasia.gr Web: www.topsa-thriasia.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο