Συνάντηση Με Τη Συγγραφέα Φιλομήλα Λαπατά Στον Ασπρόπυργο

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Συνάντηση Με Τη Συγγραφέα Φιλομήλα Λαπατά Στον Ασπρόπυργο

Με τη βραβευμένη και πολυγραφότατη Συγγραφέα, κ. Φιλομήλα Λαπατά, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν οι φίλοι του βιβλίου στον Ασπρόπυργο την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού, (Αλέκου Παναγούλη 13), όπου θα πραγματοποιηθεί, η επόμενη συνάντηση με Συγγραφέα στο πλαίσιο του θεσμού «Λέσχης Ανάγνωσης».

Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης, θα έχουν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά, τη Συγγραφέα, κ. Φιλομήλα Λαπατά, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις, μιλάει ξένες γλώσσες και έχει ταξιδέψει πολύ. Ζει μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Αμερικανική Πρεσβεία και σε τράπεζα.
Εμπνευσμένη από τις εμπειρίες που απέκτησε στα ταξίδια της και προσπαθώντας να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση και τη δυναμική των σχέσεων, οδηγήθηκε από νωρίς στο γράψιμο. Τιμήθηκε στην Ιταλία το 2005 με το βραβείο “Citta di Bacoli” (αρχαία Cuma) και το 2006 με το βραβείο Premio Internazionale per la Cultura “Sebetia-Ter”.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπέυθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, τηλ: 2105577191.

Μοιραστείτε το άρθρο