Συνελήφθη γυναικολόγος στο Θριάσιο νοσοκομείο

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Συνελήφθη γυναικολόγος στο Θριάσιο νοσοκομείο

Ένας γιατρός – γυναικολόγος συνελήφθη στο Θριάσιο νοσοκομείο, γιατί απαιτούσε χρηματικό ποσό από άνεργο ζευγάρι για τοκετό. Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος γυναικολόγος του ίδιου νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, η Διεύθυνση Εσωτερικών…

Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβε  γιατρό – γυναικολόγο σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία Έλληνα, σύμφωνα με την οποία απευθυνόμενος σε δύο γιατρούς – γυναικολόγους σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, προκειμένου να αναλάβουν τον τοκετό της συντρόφου του, του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων (800) και εξακοσίων πενήντα 650 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος από τους παραπάνω γιατρούς, μετά τον τοκετό, απαίτησε και έλαβε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των πενήντα 50 ευρώ, ενώ τις επόμενες μέρες απαιτούσε να του καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό των εξακοσίων 600 ευρώ.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα Παρασκευή το πρωί, σε γραφείο του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των εξακοσίων 600 ευρώ.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ σε έρευνα που έγινε στο γραφείο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο έτερος γιατρός, που απαίτησε το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων 800 ευρώ, ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σημειώνεται, ότι ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί το Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Μοιραστείτε το άρθρο