Τα πολιτικά κόμματα για την 40ή επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
«Εργαζόμαστε για μια νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από τις αδυναμίες του παρελθόντος, που δίνει προοπτική σε όλους τους Έλληνες» τονίζει η ΝΔ στο μήνυμά της για την 40ή επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα. Σημειώνει ότι «μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών φτάνουμε τώρα στην έξοδο από την κρίση και μπαίνουμε στο δρόμο της ανάταξης, της ανάπτυξης και της ελπίδας».
«Συστράτευση, ενότητα και εθνική στρατηγική, μακριά από δημαγωγίες, συνωμοσιολογία και λαϊκισμούς είναι τα υλικά με τα οποία  καλούμαστε να οικοδομήσουμε την εθνική μας προοπτική» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ στο μήνυμά του για την επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η περίοδος της Μεταπολίτευσης, υποστηρίζει, παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις της, υπήρξε η καλύτερη περίοδος του τόπου.
Καθήκον όλων, πολιτικών δυνάμεων και πολιτών, είναι να περιφρουρήσουν το δημοκρατικό κεκτημένο και να αγωνισθούν για ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη αναφέρει η ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωσή της για την 40η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
«Σαράντα χρόνια από την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας, οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου οφείλουν να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες των αγώνων και των θυσιών. Για τη νέα γενιά που αντιμετωπίζει σήμερα το φάσμα της ανεργίας και της περιθωριοποίησης, η μόνη εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο είναι η διεύρυνση της δημοκρατίας και οι παρακαταθήκες της κοινωνικής αλληλεγγύης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ .
Μοιραστείτε το άρθρο