Το 1ο Λύκειο Ελευσίνας επισκεύθηκε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Το 1ο Λύκειο Ελευσίνας επισκεύθηκε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως

Στο 1 ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Η Υπουργός Παιδείας διαπίστωσε από κοντά το πολύ καλό επίπεδο των σχολικών συγκροτημάτων, αποτέλεσμα της συνεργασίας της εκπαιδευτικής κοινότητας με τον Δήμο Ελευσίνας και ειδικότερα την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κατερίνα Τζιγκιτζέλα.

Άλλωστε, ο Δήμος Ελευσίνας σε όλο το διάστημα της πανδημίας έχει υπάρξει παρών στις προσπάθειες διαφύλαξης της δημόσιας υγείας στην σχολική κοινότητα, όπως ήταν πρόσφατα η διενέργεια rapid tests στις σχολικές καθαρίστριες, στους φύλακες και στους λειτουργούς των σχολικών κυλικείων, αλλά και η παροχή self tests.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν και θέματα που δεν αφορούν την πανδημία, αλλά τις σχολικές υποδομές της πόλης και στα οποία η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Σε αυτά συγκαταλέγονται το Μουσικό Σχολείο, το Βαθμολογικό Κέντρο Δυτικής Αττικής, τα Επαγγελματικά Λύκεια και την προώθηση των θεμάτων που αφορούν την ΚΤΥΠ και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ο Αργύρης Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε την Υπουργό για την παρουσία της στην Ελευσίνα, τόνισε πως «ως Δημοτική Αρχή δίνουμε 2 πολύ μεγάλη σημασία στο επίπεδο των σχολικών υποδομών στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Έχουν γίνει πολλά αλλά όταν μιλάμε για τα παιδιά μας, ο πήχης πρέπει να είναι ακόμη πιο ψηλά. Θέλω να ελπίζω ότι η επίσκεψή σας εδώ σηματοδοτεί την πιο στενή συνεργασία του Δήμου μας και του Υπουργείου Παιδείας».

Μοιραστείτε το άρθρο