Τσίπρας: Αρνητική η εικόνα Πολάκη

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Τσίπρας: Αρνητική η εικόνα Πολάκη

Η βραδινή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα, η απαίτηση του τομέα Παιδείας για παραίτηση της κ. Κεραμέως και τα σχόλια των κορυφαίων στελεχών για την ανεπάρκεια του Μαξίμου να επενδύσει στις δημόσιες ψηφιακές υποδομές στα σχολεία πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Η ενόχληση σαφώς και μεταφέρθηκε προς τον κ. Πολάκη από συνεργάτες του προέδρου που του διεμήνυσαν από πολύ νωρίς πως είναι λανθασμένη και άστοχη η ενέργειά του.

Παρά το «καμπανάκι» που έχει χτυπήσει ο Αλ. Τσίπρας για την εσωστρέφεια στο κόμμα, μετά και τη διαγραφή του Στ. Κοντονή, ο βουλευτής Χανίων δείχνει να μην πτοείται. Το χθεσινό «άδειασμα» του Αλ. Τσίπρα μιλώντας στο STAR ήταν για πολλούς μια από τις τελευταίες προειδοποιήσεις. Χαρακτήρισε «αρνητική εικόνα» αυτή που προέβαλε ο Π. Πολάκης, συμπληρώνοντας πως «το αρνητικό είναι η διαφήμισή του. Διότι αυτό είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι εντάξει, δεν χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα.
Νομίζω ότι ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, όσον αφορά την εξήγηση, όμως, είναι επαρκής. Ενας γιατρός που χειρουργεί και είναι μέσα στο χειρουργείο και έχει κάνει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό».

Οι ψίθυροι που υπάρχουν στην Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι το γεγονός ότι ο Ανδρ. Ξανθός είναι πλέον ο πιο κοντινός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα και ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο. Ο Κ. Ζαχαριάδης, στον ρ/σ Παραπολιτικά FM, ανέφερε: «Δεν προβλέπεται στους κατ’ εξαίρεση λόγους μετακίνησης η συνάντηση με φίλους και το φαγητό, άρα αυτό που έκανε είναι εκτός πλαισίου απαγορεύσεων και κακώς το έκανε. Από κει και πέρα, κι ο ίδιος να δώσει την εξήγησή του».

Σχέδιο 6 μηνών
Ο κ. Τσίπρας επέμεινε στην πρότασή του για κοινώς αποδεκτό σχέδιο 6 μηνών, με την επισήμανση πως εάν ο κ. Μητσοτάκης την απορρίψει θα είναι αποκλειστικά ο ίδιος υπεύθυνος και θα έχει ακέραιη την ευθύνη για ό,τι συμβεί στη χώρα με την πανδημία.

Μοιραστείτε το άρθρο