ΜΑΝΔΡΑΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

1 εκατ. ευρώ σε Μάνδρα και Μέγαρα για τις ζημιές των πυρκαγιών

Τη χρηματοδότηση των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων, με το συνολικό ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ (1.000.000,00 €), για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες, ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

1 εκατ. ευρώ σε Μάνδρα και Μέγαρα για τις ζημιές των πυρκαγιώνΜετά από συνεχείς παρεμβάσεις του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, και σε συνεργασία με τους Δημάρχους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων, υπεγράφη η υπ’ αριθμόν 80267/02-11-2021 απόφαση του κ. Πέτσα για την «Χρηματοδότηση Δήμων της χώρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».

Η χρηματοδότηση των δύο Δήμων της Δυτικής Αττικής έρχεται σε συνέχεια και μιας σειράς ενεργειών του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργου Κώτσηρα, σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Η ως άνω απόφαση αποτελεί συνέχεια της με αρ. πρωτ. 79670/29-10-2021 απόφασης, σύμφωνα με την οποία χρηματοδοτείται και η Περιφέρεια Αττικής για τον ίδιο λόγο (επισυναπτόμενο 2).

 

Απόφαση 79670
Απόφαση 80267

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ