ΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΔΑ: Λουκέτο επ’ αόριστον το πρωτάθλημα στην Δυτική Αττική

Σε Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.Α. στα γραφεία της με θέμα τα συμβάντα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου στις 2/4/2016 με τον ξυλοδαρμό του Α΄βοηθού Διαιτητή κ.Οικονόμου Κ.από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ , Δημητρίου Ι και την συμπεριφορά της ομάδας ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος . 2015-2016 .

 

ΤΟ Δ.Σ. αποφάσισε :

1. Αναστολή επ ΄αόριστον όλων των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ.Α. ανεξαρτήτων κατηγοριών .

2. Από σήμερα στους αγώνες του σωματείου ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ δεν θα διευθύνουν διαιτητές της ΕΠΣΔΑ αλλά θα ορίζονται από όμορες Ενώσεις καθ΄υπόδειξη της ΚΕΔ.

3. Για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ.Α. βάση το Φ.Α. και την έκθεση παρατηρητή .

Επίσης για τις ποινικές ευθύνες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που πρωτοστάτησε στο συμβάν θα αποφασίσει η δικαιοσύνη στην οποία έχει προσφύγει ο επόπτης του αγώνα που χτυπήθηκε . Οι τιμωρίες του προέδρου και των Αθλητών θα κοινοποιηθούν στην Ε.Π.Ο. ,Γ. Γραμματεία Αθλητισμού , Περιφέρεια και Δήμο Ανω Λιοσίων .

4. Κανένας Αθλητής του σωματείου δεν θα επιλεχτεί για να αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες (ΝΕΩΝ –ΠΑΙΔΩΝ ) της Ένωσης μας .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ