ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συνέλαβαν υπεύθυνο σκραπατζίδικου στον Ασπρόπυργο για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης, στον Ασπρόπυργο, ένας 34χρονος, προσωρινά υπεύθυνος εταιρείας επιχείρησης εμπορίας παλαιών φορτηγών και ανταλλακτικών, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος ενώ αναζητείται η 34χρονη ιδιοκτήτρια της εταιρείας, κατηγορούμενη για τις ίδιες παραβάσεις.

Ειδικότερα, σε οικόπεδο κοντά στο ΧΥΤΑ Φυλής, μέσα στην δραστηριοποιείται η επιχείρηση, με αντικείμενο την αποσυναρμολόγηση φορτηγών οχημάτων και προσωρινή αποθήκευση παλαιών σιδήρων και scrap, διαπιστώθηκε η  ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών και υγρών αποβλήτων στο εδάφος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρύπανσης.

Όπως, διαπιστώθηκε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα, scrap, μηχανές από φορτηγά, ψυγεία και ελαστικά ήταν αποτεθειμένα σε μη στεγανοποιημένο έδαφος, σε σωρό ύψους δέκα μέτρων, χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο για τη διαχείριση και συλλογή των απορροών από τις μηχανές και τα όμβρια ύδατα, με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ρύπανση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ