ΤΟΠΙΚΑ

Θύελλα αποκαλύψεων σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από “καρδιολόγο” στο ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ.

Θύελλα εξελίξεων προκάλεσαν οι αποκαλύψεις, πριν λίγες μέρες , σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από ”καρδιολόγο”. Αυτές έγιναν σε ρεπορτάζ της Κυριακάτικης εφημερίδας Documento, όπου η εν λόγω εφημερίδα προσπάθησε να συνδέσει τις αποκαλύψεις αυτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ως γνωστόν η παραπάνω εφημερίδα κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό βέβαια έχει μικρή σημασία καθώς οι αποκαλύψεις αυτές έχουν να κάνουν με την παραποίηση εγγράφων από ιατρό που ενώ προσλήφθηκε να κάνει την ειδικότητα του ως καρδιολόγος , δεν πληρούσε τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΘΡΙΑΣΙΟ, πληροφορηθήκαμε ότι ο ιατρός Αρμόδιος Δρίκος απολύθηκε από το Θριάσιο Νοσοκομείο, στο οποίο προσελήφθη για την έναρξη και ολοκλήρωση της άσκησής του στην ιατρική ειδικότητα της καρδιολογίας. Σημειώνουμε εδώ ότι προκειμένου να προχωρήσει ένας γιατρός στην ειδικότητα του καρδιολόγου, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει δύο χρόνια άσκηση στην ειδικότητα του παθολόγου και στη συνέχεια να συνεχίσει για πέντε χρόνια ως ασκούμενος καρδιολόγος. Ο κ. Δρίκος που πραγματοποιούσε την ειδικότητα του ως παθολόγος, στο «Αττικό» νοσοκομείο, προσκόμισε στο Θριάσιο -αναμεσα σε αλλα- βεβαίωση του Αττικού νοσοκομείου, ότι επί δύο χρόνια έκανε την άσκησή του ως παθολόγος. Το Θριάσιο απέστειλε αίτημα στο Αττικό – όπως όφειλε – προκειμένου να ελέγξει τη γνησιότητα των πιστοποιητικών, όπως έκανε και με όλα τα άλλα έγγραφα. Στις 21 Απριλίου 2017, το Αττικό νοσοκομείο απαντά στο αίτημα του Θριάσιου νοσοκομείου, γνωστοποιώντας πως το επίμαχο έγγραφο δεν είναι γνήσιο, αφού το πιστοποιητικό που βεβαίωνε την ειδίκευση του κ. Δρίκου στην Παθολογία, με πρωτόκολλο 8655/Φ851/03.04.2017, σύμφωνα με το Αττικόν «δεν εκδόθηκε από την υπηρεσία μας».

Ο κ. Δρίκος κλήθηκε σε απολογία από το ΓΝΕ Θριάσιο, αλλά οι απαντήσεις του δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές από το νοσοκομείο, που κατήγγειλε τη σύμβασή εργασίας του, προχωρώντας στην αποστολή της φερόμενης πλαστογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Θύελλα αποκαλύψεων σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από "καρδιολόγο" στο ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ.Μάλιστα, παρόλο που ο κ. Δρίκος δεν είχε καν ξεκινήσει την ειδικότητά του ως καρδιολόγος – αφού αυτή ξεκινάει με τον διορισμό του στο Θριάσιο νοσοκομείο, τον Ιανουάριο του 2017 και απαιτεί πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί – στο ιατρείο που διατηρεί στην Ελευσίνα υπάρχει υπάρχει επιγραφή με τον τίτλο “καρδιολόγος”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε (1) έγγραφο του ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξακρίβωση γνησιότητας των πιστοποιητικών και (2) δημοσίευμα της εφημερίδας documento οπου μεταφέρει τη θέση του Δικηγόρου του κου Δρίκου για το θέμα.

 

Θύελλα αποκαλύψεων σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από "καρδιολόγο" στο ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ.
Έγγραφο του ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

 

Θύελλα αποκαλύψεων σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από "καρδιολόγο" στο ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ.
Δημοσίευμα της εφημερίδας documento οπου μεταφέρει τη θέση του Δικηγόρου του κου Δρίκου για το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ