ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Δημοφιλές

Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου: αύριο η συζήτηση για τον Β΄βρεφικό σταθμό

Αύριο η Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά σε καταγγελία, που κατατέθηκε το έτος 2016, για τη λειτουργία του Β` Βρεφικού Σταθμού του Δήμου

Συνεδριάζει την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων, σχετικά με τα θέματα της ακόλουθης ημερήσιας διάταξης.

Βέβαια αυτό που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Β΄ βρεφικού σταθμού του Δήμου, για την οποία τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει αρκετές αναφορές.

Αναλυτικά τα θέματα:

 • Θέμα 1ο :Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της αναληθούς και συκοφαντικής αναφοράς κοινωνικού ιστολογίου, που αφορά σε καταγγελία, που κατατέθηκε το έτος 2016, αναφορικά με τη λειτουργία του Β` Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Ασπροπύργου, και η οποία διερευνήθηκε νομίμως. Εισηγητής: Ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Μελετίου.
 • Θέμα 2ο :Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Ασπροπύργου 2018 και Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
 • Θέμα 3ο :Αποδοχή δωρεάς μετοχών του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Re-Battery ΑΕ. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
 • Θέμα 4ο :Παραχώρηση του υπ` αριθ. Θ-0235 οικογενειακού τάφου στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ, του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 5ο :Παραχώρηση του υπ` αριθ. Θ-0152-11 οικογενειακού τάφου στην ΤΣΑΜΠΟΛΟΒΑ ΓΚΟΥΛΟ, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 6ο :Παραχώρηση του υπ` αριθ. Ζ-1162 οικογενειακού τάφου στον ΑΔΑΚΤΥΛΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΛΕΜΟΝΑΣ. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 7ο :Έγκριση ρύθμισης της οφειλής της Σβετλάνας Καρανικόλα, του Νικολάου, σε σαράντα οκτώ μηνιαίες δόσεις, με διαγραφή του σχετικού Χ.Κ. και επαναβεβαίωση του ποσού, σύμφωνα και με την υπ` αριθμ. 29/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 8ο :Έγκριση αιτημάτων χορήγησης Οικονομικών Ενισχύσεων – Επιχορηγήσεων. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας.
 • Θέμα 9ο :Έγκριση της υπ` αριθμ. 6/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α., που αφορά την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της με αριθμό 4/15-2017 απόφασης του ανωτέρω Ν.Π.Ι.Δ., με θέμα: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ∆ΡΑΣΗΣ΄΄ (ΟΠ∆) ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 5Γ ΄΄ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Ν.Π.Ι.∆. Ο.Τ.Α.΄΄ έτους 2018». Εισηγητής: Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου – Κ.Ε.Δ.Α., κα. Σοφία Μαυρίδη.
 • Θέμα 10ο : Λήψη απόφασης σχετικά με την υπ΄άριθμ. 8/2018 απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. , με θέμα:«Έγκριση έκτακτης – συμπληρωματικής – επιχορήγησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου –Κ.Ε.Δ.Α. – από τον Δήμο Ασπροπύργου, του έτους 2018. Εισηγητής: Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου – Κ.Ε.Δ.Α., κα. Σοφία Μαυρίδη.
 • Θέμα 11ο : ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ