ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

230 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Ασπροπύργου – Δείτε ποιους αφορά

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 247 Δήμους της χώρας,  με τη συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2014-2020

  • 230 θέσεις αφορούν στον Ασπρόπυργο

Σε αναμονή ανακοινώσεων οι Δήμοι για τη δράση «Προώθηση της Απασχόλησης ανέργων μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 274 Δήμους της χώρας, συμπεριλαμβανόμενης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, με συγχρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους», η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση».

Η δράση έχει οκτάμηνη διάρκεια και αποσκοπεί:

α) στην επανασύνδεση των μακροχρόνιων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην
αγορά εργασίας
β) στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων
γ) στη κάλυψη κοινωνικών αναγκών και
δ) στη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής
κοινωνίας.

Η δράση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης που υφίσταται η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και ταυτόχρονα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Αντικείμενο της δράσης είναι η δημιουργία απασχόλησης μέσω της τοποθέτησης προσωπικού για συνολικό χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών σε Δήμους, Περιφέρειες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Η δράση επίσης περιλαμβάνει την παράλληλη κατάρτιση, συμβουλευτική και πιστοποίηση των ωφελούμενων μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, με στόχο τη διευκόλυνση της επανένταξής τους στην αγορά εργασίας στο πλαίσιο της Προώθησης της Απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου (Σαλαμίνος 20, Ασπρόπυργος), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 18.00, προκειμένου να ενημερωθούν για την περαιτέρω διαδικασία υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα. Παράλληλα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου στα τηλέφωνα 2132006489 και 2105576704.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ