ΤΟΠΙΚΑ

24ωρο λουκέτο αναμένεται στον ΧΥΤΑ Φυλής απο το σωματείο εργαζομένων

xyta fylis 1Για το χρόνιο πρόβλημα της παράνομης εισόδου τρίτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής, μίλησε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ Γιώργος Ζαχαρόπουλος, προαναγγέλοντας ότι το σωματείο αναμένεται να προχωρήσει στο 24ωρο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής στις 26/2/2015, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η εισβολή διαφόρων ατόμων (ρακοσυλλέκτες, αθίγγανοι) ως προς την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων συναδέλφων .

Αναλυτικότερα, ο κ. Ζαχαρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.pitsounicity.gr: «Το τεράστιο και διαχρονικό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης και παράνομης εισόδου τρίτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής με σκοπό την διαλογή υλικών, έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων συναδέλφων μας, όσο και για τους παράνομα εισερχόμενους στον χώρο. Το σωματείο μας προκειμένου να προστατέψει την ζωή όλων, θα προχωρήσει στο 24ωρο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής στις 26/2/2015, εάν άμεσα δεν αναληφθούν από την πολιτεία, όλες οι απαραίτητες δράσεις για την πρόληψη και αποτροπή του προβλήματος.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ