ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

26 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στον Δήμο Φυλής

Στην πρόσληψη 26 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, προχωρά ο Δήμος Φυλής με την Προκήρυξη 3Κ/2018, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πρόκειται για θέσεις «ηλεκτρολόγος, χειριστές μηχανημάτων έργων και οδηγοί και εργάτες καθαριότητας»
Οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση την Προκήρυξη 3Κ/2018 (ΦΕΚ Α.Σ.Ε.Π. 4 – 02.02.2018) του ΑΣΕΠ, περί «Πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α’ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ».
Ειδικότερα, με βάση την Προκήρυξη 3Κ/2018 (ΦΕΚ Α.Σ.Ε.Π. 4 – 02.02.2018), ο Δήμος Φυλής θα προσλάβει συνολικά 26 άτομα και συγκεκριμένα:
• 14 εργάτες καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων) (ΥΕ)
• 1 ηλεκτρολόγο (ΔΕ)
• 7 οδηγούς καθαριότητας (ΔΕ)
• 4 χειριστές μηχανημάτων έργων (ΔΕ)
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων
– Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00.
– Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00.
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ