ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Ευχαριστίες προς την ΕΥΔΑΠ απο τον δήμο Μάνδρας

Ευχαριστίες προς την ΕΥΔΑΠ απευθύνει η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη για την έμπρακτη στήριξη και το σημαντικό έργο που πρόσφερε τόσο στην αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης όσο και για την προσφορά αλληλεγγύης, κατόπιν του αιτήματός της, να προσφερθεί δωρεάν το πόσιμο νερό του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017.

«Όλα τα στελέχη αλλά και οι τεχνικοί και εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας. Βρήκαμε αλληλέγγυους, αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες στο πρόσωπό τους. Όχι μόνο καταφέραμε γρήγορα και άμεσα να αποκαταστήσουμε το δίκτυο ύδρευσης αλλά και κατανόησαν στο έπακρο το αίτημά μας να παρασχεθεί δωρεάν το πόσιμο νερό για το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017 όπου η κατανάλωσή του διογκώθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών και των αναγκών για καθαρισμό των ιδιοκτησιών των πολιτών. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλων των πολιτών της Μάνδρας, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που πρόσφεραν στον Δήμο μας.» δήλωσε η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ