ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑ

Σεμινάρια για social media απόψε σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Η iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα διοργανώνει δύο σεμινάρια του δεύτερου κύκλου «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία».

Τα δύο σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο απόψε Τετάρτη 16 Μαΐου.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο στην Ελευσίνα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «ΣΤΕΚΙ» (Ισόγειο) του Πολιτιστικού Κέντρου Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α (Παγκάλου και Κίμωνος 11) στις 15:00 και στον Ασπρόπυργο στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου στις 18:30.

Σεμινάρια για social media απόψε σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Μετά το επιτυχημένο πρώτο σεμινάριο του δεύτερου κύκλου που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, στις 23 Απριλίου, τα σεμινάρια συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές της χώρας. Σκοπός τους είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση των κατοίκων κάθε πόλης προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το:

 • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
 • * Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook .
  * Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  * Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία,
  * Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Σε μία εποχή, όπου το διαδίκτυο έχει αναχθεί σε καθημερινή ανάγκη, ως ένα χρήσιμο εργαλείο χαμηλού κόστους η iDialogue συνεχίζει την προσπάθεια για επιμόρφωση.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι εξής:

 • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing
 • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και
 • Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες είναι εντελώς δωρεάν.

Αποκλειστικός Χορηγός των σεμιναρίων «Socialize your Business» είναι η Ολυμπία Οδός.

Τα σεμινάρια στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο πραγματοποιούνται με την Υποστήριξη της InterMediaKT καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και ContactPigeon.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr μέχρι τις 16 Μαΐου.

Προσεχή σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου:

Δευτέρα 4 Ιουνίου Κιάτο 15:30
Δευτέρα 4 Ιουνίου Μέγαρα 18:00

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει!

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ