ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

3 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στον Ασπρόπυργο

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 41, 24 και 20 ετών προέβησαν    την 18/12/2020 στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, στην περιοχή ”Νέα Ζωή” Ασπρόπυργου Αττικής.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών τα προαναφερόμενα άτομα φέρονταν να διακινούν ναρκωτικές ουσίες στην ανωτέρω περιοχή. Εν συνεχεία διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 41χρονου, ο οποίος διέμενε με τον 24χρονο και τον 20χρονο, από στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, με τη συνδρομή  αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ”ΡΑΝΤΟ”, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας και ΟΠΚΕ Ασπροπύργου, όπου διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού τα κάτωθι:

-μία (01) κοντόκανη μονόβολη καραμπίνα,

-τρεις (03) πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε διαφορετικά οχήματα,

-δύο (02) κινητά τηλέφωνα,

-είκοσι τέσσερα (24) λευκά στρογγυλά δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας,

-ένα (01) γυναικείο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα πέντε ευρώ (255,00 euro),

-ένα (01) μεταλλικό κυτίο το οποίο περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μεικτού συνολικού βάρους πενήντα τριών γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (53,2γρ),

-μία (01) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ηρωίνη σε μορφή βράχου μεικτού συνολικού βάρους είκοσι πέντε  γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (25,2gr),

-δύο (02) ΙΧΕ οχήματα εκ των οποίων το ένα χωρίς να φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

3 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στον Ασπρόπυργο

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ