ΤΟΠΙΚΑ

500 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια για αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής

11004109_10203765001427657_1725612290_n500 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια για αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής Εγκρίθηκε, ομόφωνα, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φυλής, προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ. Στη συνεδρίαση της Πέμπτης, 26 Μαρτίου, παρευρέθηκε, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο οποίος ζήτησε από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου την ομόφωνη ψήφιση του θέματος με το σκεπτικό ότι το οδικό δίκτυο του Δήμου Φυλής χρειάζεται άμεση συντήρηση.

«Στη συγκεκριμένη μελέτη περιλαμβάνεται μόνο το 15% των ζημιών του οδικού δικτύου. Σκοπεύουμε να υποβάλουμε, στο αμέσως προσεχές διάστημα, νέες μελέτες για την αποκατάσταση των ζημιών που οφείλονται, κυρίως, στις θεομηνίες του Οκτώβρη και του Δεκέμβρη του 2014», πρόσθεσε. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον εισηγητή του θέματος, Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Γιάννη Βασιλείου, για τη στήριξή του, επισημαίνοντας ότι αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τον περιβαλλοντικά επιβαρυμένο Δήμο Φυλής.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ