ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγουν 30 θέσεις εργασίας στο δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ανακοινώνει την πρόσληψη 30 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ανοίγουν 30 θέσεις εργασίας στο δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν, τα παρακάτω δικαιολογητικά:-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας-Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν.3584/07 (χορηγείται από την υπηρεσία)-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης-Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: aliaskou@mandras-eidyllias.gr (θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένημε φυσική υπογραφή),από 31/5/2021έως και την 04/ 6 /2021.Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊου COVID-19, σας γνωστοποιούμε ότι δε θα είναι δυνατή η προσέλευση των ενδιαφερομένων εντός του δημοτικού καταστήματος και τα όποια ερωτήματα αφορούν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση θα απαντώνται μόνο τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας 2132014926 &2132014961) Η παρούσα να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ