ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου: Έναρξη την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Έναρξη Ανοικτού Πανεπιστημίου Ασπροπύργου για το 2022 την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου με τον Δρ. Ιστορίας Μαθηματικό και συγγραφέα κ. Βλάση Αγτζίδη

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, κ. Γεωργία Πηλιχού, ενημερώνουν τους δημότες για την επικείμενη έναρξη των διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Ασπροπύργου, για την νέα χρονιά.

 

Η χρονιά φέτος θα ξεκινήσει, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 19.30, στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων (Δ. Καλλιέρης) του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13), με αφιέρωμα σε ένα τα τραγικότερα γεγονότα, που σημάδεψαν τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας, τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Την έναρξη των διαλέξεων θα πραγματοποιήσει ο Δρ. Ιστορίας Μαθηματικός και συγγραφέας ο κ. Βλάσης Αγτζίδης.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου: Έναρξη την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Το βιογραφικό του Δρ Βλάσση Αγτζίδη

Ο Δρ. Βλάσσης Αγτζίδης είναι διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Βασικές του σπουδές είναι τα μαθηματικά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Φυσικομαθηματική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών).

Έχει τιμηθεί με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για τη συγγραφή της Ιστορίας της ελληνικής διασποράς στα βορειοανατολικά παράλια του Εύξεινου Πόντου.

Έχει εκδώσει και επιμεληθεί 15 βιβλία καθώς και δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα.

Από το 1987 αρθρογραφεί σε εφημερίδες (Καθημερινή, Ελευθεροτυπία κ.α.) όπως και σε πολλά περιοδικά. Υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος σε ντοκιμαντέρ της ελληνικής τηλεόρασης, συμμετείχε σε επιστημονικά συνέδρια και έχει δώσει διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ