ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple – Πρώτη εταιρεία που πλησιάζει σε αξία τα 3 τρισ. δολάρια

Η μετοχή της Apple σημείωσε άνοδο 1% τη Δευτέρα, φέρνοντας τον κατασκευαστή των iPhone σε απόσταση αναπνοής από το να γίνει η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα ξεπεράσει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία.

Η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο περίπου 1% στα 181,12 δολάρια τη Δευτέρα, λίγο λιγότερο από 2 δολάρια πριν φτάσει στο σημείο-ορόσημο. Την περασμένη εβδομάδα, οι μετοχές της Apple αυξήθηκαν σχεδόν κατά 11% και σημείωσαν υψηλά ρεκόρ σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Οι μετοχές της Apple ανέβηκαν φέτος καθώς οι επενδυτές παραμένουν βέβαιοι ότι οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν προϊόντα όπως iPhone, MacBook και υπηρεσίες όπως το Apple TV και το Apple Music.

Όταν η Apple φτάσει στο σημείο-ορόσημο όπου θα έχει χρηματιστηριακή αξία άνω των 3 τρισ. δολαρίων, η Microsoft θα είναι η μόνη εταιρεία που θα περιλεμβάνεται στην «ομάδα» εταιρειών με 2 τρισ. δολάρια αξία ενώ η Alphabet της Google, η Amazon και η Tesla έχουν ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ