ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ασπρόπυργος: Δενδροφύτευση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Γεωργία Πηλιχού μαζί με την Επικεφαλής ΕΚΕ και Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ., κ. Γεωργία Δημητροπούλου, αφού ήρθαν σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των συγκεκριμένων Σχολείων επισκέφθηκαν τους χώρους και μαζί με τη βοήθεια των μαθητών φύτευσαν τα δέντρα και τα λουλούδια.

Η συγκεκριμένη δράση χάρισε απέραντα χαμόγελα στους μαθητές και ικανοποίηση, αφού είχαν την ευκαιρία να βγουν από τις σχολικές αίθουσες και να ασχοληθούν με τη φύση. Κύριος στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών σχετικά με τη προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η ενθάρρυνσή τους να φροντίζουν οι ίδιοι τα λουλούδια.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου αναφορικά με τη δράση δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό, πέρα από τη μόρφωση των μαθητών και η διαπαιδαγώγησή τους και μέσα από τις εν λόγω δράσεις, τους δίνουμε τη δυνατότητα να εντρυφήσουν σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος».

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ