Ένα πολύ περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Γκάζι, όπου ένας 35χρονος αφού λήστεψε μετανάστη από το Αφγανιστάν πήγε να τον πατήσει με τη μοτοσικλέτα. Μάλιστα, ο 35χρονος προσποιούταν τον αστυνομικό.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:00 της Τετάρτης στη συμβολή της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως με την Ιερά Οδό, όταν ο “μαϊμού” αστυνομικός σταμάτησε τον Αφγανό για να τον… ελέγξει.
Ο 35χρονος άρπαξε τα χρήματα -500 ευρώ όπως δήλωσε ο μετανάστης- από το πορτοφόλι του και άρχισε να τον χτυπάει, καθώς εκείνος αντιστάθηκε.
Ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο, παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του τον Αφγανό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Ο μετανάστης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 35χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας για τον σχηματισμό δικογραφίας.
Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter