ΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

«Covid Free» τα φετινά Αισχύλεια

Στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρεται η έναρξη του Φεστιβάλ Αισχύλεια με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα και τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Η εναρκτήρια συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τον Αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθεί τελικά στη σκηνή του Παλαιού Ελαιουργείου στις 22 Αυγούστου (ώρα 20.30).

Η μεταφορά κρίθηκε απαραίτητη, καθώς εντός του Αρχαιολογικού χώρου, επιτρέπεται εξαιρετικά μειωμένος αριθμός θεατών, σε σχέση με το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση.

Σημειώνεται ότι η συναυλία είναι δωρεάν, με δελτίο εισόδου που το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων. Η διάθεση έχει αρχίσει.

«Covid Free» τα φετινά Αισχύλεια

Παράλληλα το Φεστιβάλ ανακοινώνει πως «με απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας», η είσοδος των θεατών στις φετινές παραστάσεις θα γίνεται αποκλειστικά με:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ (ενεργοποιείται 14 ημέρες μετά τη β’ δόση εμβολίου ή 14 ημέρες μετά το μονοδοσικό εμβόλιο)
  • Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εκδίδεται 30 ημέρες μετά το θετικό test και ισχύει για 180 ημέρες)
  • Αρνητικό PCRtest (72 ωρών) ή rapidtest (48 ωρών) πριν την εκδήλωση
  • Μόνο οι θεατές κάτω των 18 ετών μπορούν να εισέρχονται με selftest (24 ωρών), με υπογεγραμμένη από γονέα και πρωτοκολλημένη (μέσω του selftesting.gov.gr) δήλωση, ενώ δεν θα γίνονται δεκτές χειρόγραφες βεβαιώσεις.

Η είσοδος των θεατών, θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη επίσημου πιστοποιητικού, το οποίο και θα σαρώνεται, για τη διασφάλιση της εγκυρότητάς του, ενώ θα συνοδεύεται και από έλεγχο ταυτοπροσωπίας (επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης κ.ο.κ.).

Σημειώνεται, τέλος, πως δεν θα είναι δυνατή η είσοδος σε θεατές που δεν πληρούν μία από τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ