ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική είσοδος του Αθλητισμού στα νηπιαγωγεία του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κλασικού Αθλητισμού Φλώρα Ρεντούμη βάζουν τη γυμναστική για πρώτη φορά στα Νηπιαγωγεία του Δήμου.

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Κλειστού Στίβου στα 60 μέτρα με εμπόδια θα βρίσκεται δίπλα στα μικρά παιδιά στο πλαίσιο δράσης που άρχισε σήμερα 2 Ιουνίου 2021, με στόχο τη γνωριμία τους με τον κλασικό αθλητισμό και την ένταξη της γυμναστικής στη ζωή τους.

Οι αθλητικές δράσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη σχολική σεζόν, ενώ σχεδιάζεται η επέκταση τους σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Δυναμική είσοδος του Αθλητισμού στα νηπιαγωγεία του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας

Η αρχή έγινε με το 5ο Νηπιαγωγείο και ακολουθούν την Πέμπτη 3/6 το 3ο Νηπιαγωγείο, την Παρασκευή 4/6 το 4ο Νηπιαγωγείο και τη Δευτέρα 7/6 το Νηπιαγωγείο Βιλίων.

“Να ξεπεράσετε την προπονήτρια σας και να έχετε τον αθλητισμό και τις αξίες του στη ζωή σας”, προέτρεψε τα μικρά παιδιά ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ