ΤΟΠΙΚΑ

Eπίσκεψη κινέζικης αντιπροσωπείας στο Δήμο Ελευσίνας

Eπίσκεψη κινέζικης αντιπροσωπείας στο Δήμο ΕλευσίναςEπίσκεψη κινέζικης αντιπροσωπείας της πόλης Hicheng District στο Δήμο Ελευσίνας πραγματοποιήθηκε την χθες το απόγευμα, αποτελούμενη από τον κυβερνήτη και αντιδημάρχους της πόλης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και συνάντηση στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τους κινέζους επίσημους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, ο Σπύρος Μερκούρης και αντιπρόσωποι φορέων της πόλης.

Ο Δήμαρχος τόνισε τη μεγάλη σημασία της επίσκεψης αυτής η οποία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια ευρύτερη συνεργασία σε πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Κινέζος επίσημος ανέφερε πως η Ελευσίνα είναι μια σημαντική πόλη με πολύ μεγάλη ιστορία και ότι θα γίνουν πιο συγκεκριμένες προτάσεις για την μελλοντική συνεργασία.

Πρώτο βήμα σε αυτή την συνεργασία είναι η υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης των δύο πόλεων, Ελευσίνας και Hicheng District.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Ελευσίνας λειτουργεί έκθεση που παρουσιάζει την ιστορία, την οικονομική, πολιτική και οικονομική ανάπτυξη της κινέζικης πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ